K+F

Társaságunk igyekszik részt venni minden olyan nemzetközi közlekedésszakmai hálózatban, közlekedésfejlesztéssel kapcsolatos, tapasztalatcserét és innovációt segítő projektekben, amelyek a közlekedés ügyét érdemben előrevihetik. E szektorban is globális problémák figyelhetők meg, a világ nagyvárosai alapvetően azonos közlekedéssel kapcsolatos kihívásokkal néznek szembe.

Társaságunk nemzetközi tagságai révén szerves része a legjelentősebb, az alábbiakban felsorolt nemzetközi közlekedésszakmai szervezeteknek, amelyek segítségével folyamatosan tájékozódhat a világszerte megjelenő innovatív megoldásokról és közlekedési trendekről, valamint megoszthatja saját tapasztalatait a hazai tudományos közösséggel.

Az EbK -Hungary Kft szorosan együttműködik a közúti fuvarozók világszervezetével az IRU-val (International Road Transport Union-Genf), amelynek elsősorban a közúti biztonságterületen végzett különböző szakmai kutatásokat. A társaság ügyvezetője előbbi nemzetközi szervezet közúti biztonsági állandó bizottságának választott elnöke volt több cikluson keresztül. A cég tagja továbbá az EVU (Europäischer Verein für Unfallforschung und Unfallanalyse e.V.-Graz) Nemzetközi Gépjármű Szakértői Egyesületnek és ellátja a hazai társegyesületen (Magyarországi Balesetkutató és Balesetelemző Egyesület) keresztül annak képviseletét is, a társaság ügyvezetője tagja a nemzetközi szervezet elnökségének.

KF_shutterstock_1219767667-1568x1062

Adatvédelmi tájékoztató | Felhasználási feltételek